tiistai 22. kesäkuuta 2010

Jee! Eilen saapuivat kankaat!


Jihuu, pitää pikkuisen tuulettaa. Eilen saapuivat ihanat uudet PUL-kankaat Petruskan vaippoihin. Saa nähdä milloin pääsen niitä ompelemaan. Viimeaikoina on päässy kertymään vähäsen univelkaa kun oon kukkunut yöllä yhteen - kahteen... Ja juhannuskin on jo ovella.

6 kommenttia:

  1. Ihanaa vihreää norsua ja retrokukkaa! Mistä tilasit, Myllymuksuiltako?

    VastaaPoista
  2. Heippa Fanny, ei kun Royal-kestoilta :) Viimeksi Myllymuksuilta, ja vaihtelun vuoksi nyt ajattelin kokeilla jotain muuta :)

    VastaaPoista
  3. Ihana toi missä on sarvikuonoja ja gorilloja!
    Ja muutenkin ihania töitä sulla täällä!
    Mukavaa juhannusta! :)

    T.Riikka Vallo

    VastaaPoista
  4. Kiitos Riikka, Jos haluat niin liity lukijaksi ;)

    Hyvää juhannusta teidänkin porukalle :) Miten teillä muuten hurisee? Pikkuinen taitaa olla jo aika iso? Meilläkin jo juostaan kovaa vauhtia :)

    VastaaPoista
  5. Mä en oikein ymmärrä tätä blogimaailmaa, siis miten sitä käytetään, hyvä kun just osaan lukea sun kirjotukset ja katsoa kuvat! :) Mutta hienoja tekeleitä sulla, en ymmärrä miten sä ehdit!

    Voi teillä juostaan jo, ihanaa! :)
    Meillä hurisee hyvin, Amanda täyttää ylihuomenna 8kk ja kovasti jo koittaa seisoskella ilman tukea (onnistuu siinä n. sekunnin ajan ja sitten pyllylleen). Nautitaan kesästä ja mansikoista!

    Mukavaa kesää teille!

    Riikka

    VastaaPoista
  6. Hei Riikka,

    Itekkin vasta opettelen tätä blogimaailmaa, mutta pikkuhiljaa tässä oppii ;) En vaan oikeen tiiä miten tänne liitytään seuraamaan blogia, kun tuntuu olevan aika hankalaa. Moni on sitä kysellyt, joten jos onnistut siinä niin valaise mua kans ;) Käsittääkseni se pitäis tapahtua kohdasta lukijat/lue ja sit pitää rekisteröityä et saa sähköpostiin tänne tulevat jutut mitä laitan tulemaan.

    Onnea seisomaharjoitusten kanssa, siitä se lähtee!! ja kohta ei perässä pysy ;)

    Hyvää kesää teille myös!

    VastaaPoista