perjantai 18. kesäkuuta 2010

Uusia kankaita odotellessa

Imu irroitettuna.
Imu ulos vedettynä.

Tässä näkyy taskusta ulos otettuna imujen kiinityskohta :) Laitan kumpparin vaipoissani myös sisäpuolelle taskuaukkoa, niin imut pysyvät paremmin sisällä vaipassa. Ja taskun kautta on helppo lisätä vaippaan lisäimua tarpeen mukaan.


Kokolappu ja pesuohjeet vaipan mukana :)








Tässä näkyy sisäpuolta ja kuuden nepin säätövara, joten menee hyvin M-kokoisellekkin vauvalle.





Apinat-Pul AIO.






Kaikissa AIO:issa on päällä PUL-kangas, ihoa vasten joko fleece tai coolmax, jotta pitää ihon kuivana, ja nepparit (KAM). Imuina on 6 kerrosta bambua, joista kolme on kiinteänä ja kolme irroitettavissa nepeillä (nopeuttaa kuivumista). Tässä neljä AIO:a.







Tässä on niin kova hinku ompelemaan, ettei malta odotella uusien kankaiden saapumista.. Niimpä päätin hurautella mitäs muutakaan kuin vaippoja. Niitä kun on tullut tässä vuosien saatossa huristeltua ties kuinka paljon.. :D Viimeisen neljän viikon aikana on tullut tehtyä 19 vaippaa, ja tänään niistä 5 all in one vaippaa (koko s), ja kaksi taskuvaippaa (koot m ja l). Näistä ihanuuksista ei kuitenkaan jää ainutkaan Petruskalle, vaan menevät muiden käyttöön. Miksi? Siksi kun mullon tulossa ukolle niin ihania Pul-kankaita postissa, et se saa niistä sitten uudet ihanat AIO:t ens syksyn tarhan aloitusta varten. Tänään tuli jo postin lappu kotiin, mutten päässyt hakemaan, joten menee maanantaihin asti, että pääsen niitä kankaita ihastelemaan. Laitan muutaman kuvan tämän päivän tuotoksista tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti