tiistai 10. elokuuta 2010

Viimeisetkin vaipat päiväkotiin

No nyt tulee kuvat lopuistakin vaipoista jotka ompelin päiväkotia varten kuopukselle. Tässä ne sitten ovat:



Yllä L-kokoinen etukiinnitteinen tarravaippa kuten aikaisemmatkin. Vaikka poika onkin kyseessä, niin vaippa on hieman tyttömäinen.... Äiti ei voinut vastustaa tätä yhdistelmää. Ehkä en aiheuta hänelle suurempia traumoja moisesta ;)
Tässä alla on sitten sivukiinnitteinen tarravaippa samoilla imuilla kuin muutkin vaipat.



Alla toinen sivukiinnitteinen vaippa norsu Pulilla. Oih, tykkään tästä kuosista :) Sisällä punainen coolmax ihoa vasten.


Herra ei sitten millään halunnut pysyä kuvaruudussa...

Tässä kaksi M-koon etukiinnitteistä AIO:a.


Saimme siskon lainaan kuvaan, vaikkei enää vaipossa olekkaan.

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo ensimmäisen vaipan kangas! Eikä ollenkaan tyttömäinen, vaikka toki väri on enempi sellainen tyttöjen väri yleensä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis, itsekin ihastuin siihen ekaan, ja samoin tähän viimeiseen myös, ei niin kovin poikamaiseen kuosiin, mutta hyvin menee pojalla myös, ei ainakaan ole valittanut ;)

    VastaaPoista
  3. Oi mitä ihania vaippoja täältä löytyikään! Aivan ihania uusia kankaita on nykyäään saatavilla. Silloin kun minä noita ompelin oli kuviot vielä aika niukassa. Harmi kun meillä joutavat vaipat pian varastoon, ei ''saa'' enää ommella tuollaisia ihanuuksia. noin siitiä omeplujälkeä on ilo katsella ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, on tosiaan kuosit ja materiaalit muuttuneet siitä kun meidän esikoinen aloitti vaippailua vuonna 2001.. Silloin oli saatavana vaan valkoista lähes muovisen tuntuista kangasta, mutta onneksi villahousut olivat silloin pop ;) Jos joskus saan vielä lapsenlapsia... niin mitähän on silloin saatavilla ;)

    VastaaPoista